Een lastige, verwarrende tijd

 

Ruud en ik hebben een beetje een lastige tijd achter de rug la-palma-technisch gezien. Onze hoofden stonden er gewoon niet naar.

Allereerst was daar natuurlijk de ziekte en het zo onverwacht en verschrikkelijk snel voor altijd moeten inslapen van Beike. Daarnaast was er onze vakantie naar de Eclipse in Amerika. Die niet door zou gaan (we zouden gaan annuleren op de avond van de dag waarop Beike is overleden). Die toen toch weer WEL doorging, maar zonder goede voorbereiding en halsoverkop. En ook op La Palma zelf brak op 1 augustus de vakantie uit en gebeurde er vier weken lang helemaal niets meer…

Daarom was er de pauze in dit blog. Maar in de afgelopen week begon de focus op La Palma langzaam bij ons terug te komen. En we hebben er nog steeds zin in. Vandaag, zaterdag 16 september, staat er een volledig vrij weekend zonder  verplichtingen op het programma. Tijd genoeg dus voor mij om me bezig te houden met het maken van  een aantal nieuwe posts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven