Wandeling El Tablado

 

In augustus 2014 waren we tien dagen op La Palma. Als eerste wandeling tijdens deze vakantie, ‘deden’ we een korte wandeling langs de noordkust van het eiland, in de buurt van het gehucht El Tablado.

 

De Camina Real de la Costa (koninklijke kustweg) is een lange afstand wandelroute die langs de kust van het hele eiland gaat. Ik schat dat je deze wandeling in ongeveer acht dagen kunt doen. Wij begonnen in El Tablado en liepen een stukje van de route in westelijke richting. Uurtje heen, uurtje terug.

 

El Tablado ligt op een klein half uurtje rijden van Puntagorda. Je volgt de LP1 in noordelijke richting. Na de afslagen richting Las Tricias en Santo Domingo volgt de afslag naar El Tablado. Afslag is een groot woord; er gaat een kleine smalle asfaltweg naar beneden richting kust. Volg dit weggetje totdat je de borden van de Camino Real tegen komt en parkeer dan ergens de auto.

 

Wandeling El Tablado  GPX

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) (m)
Geen hoogte gegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogte winst: Geen gegevens
Hoogteverlies: Geen gegevens
Tijdsduur: Geen gegevens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven