Barcelona

Op maandag 10 juli zetten we een volgende belangrijke stap op onze weg naar een leven in Puntagorda. In Barcelona hadden we een afspraak met een notaris om de statuten van onze Spaanse SL vast te stellen.

 

Ons project brengen we onder in een bedrijf, een BV, in het Spaans SL. Hoewel onze plannen geweldig zijn en we het volste vertrouwen hebben in de financiële haalbaarheid van alles, zijn we soms toch ook flink zenuwachtig over het risico dat we gaan nemen. Door het project onder te brengen in een SL kunnen we deze risico’s enigszins beperken en blijven onze inkomsten in Nederland buiten schot, mochten we harstikke failliet gaan op ons mooie eiland…

 

We vertrokken op zondagmiddag naar Barcelona. Op dinsdagochtend gingen we weer op weg naar Nederland. Barcelona is echt een leuke stad. We waren er al eens geweest voor een ‘stedentrip’,  maar ik vond het toch erg jammer dat we dinsdag weer terug moesten.

 

Een van de grappige aspecten aan ons plan is, dat je als vanzelf gaat denken op een veel grotere geografische schaal. Voor de oprichting van de SL is het noodzakelijk een om een Spaanse notaris te zien. De dichtsbijzijnde Spaanse stad met de beste verbindingen richting Nederland is Barcelona. Dus maak je een afspraak in Barcelona. Een jaar geleden was ik er nog niet opgekomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven