It giet oan!

De oplettende lezer zal het al hebben opgemerkt: wel heel veel blog-entries op 23 juli. Dat klopt. Eergisteren ontvingen we bericht van onze aankoopmakelaar op La Palma. De verkoper en zijn buurman hebben hun problemen opgelost. Een ondertekende koopovereenkomst is naar ons onderweg. Tien dagen geleden nog dachten we dat we Ons Kavel wel op Onze Buiken konden schrijven.

De aangepaste kavelgrens ziet er als volgt uit. De grens ligt een halve meter aan ‘onze kant’ van de muur die het laagste terras van de bovenbuurman stut. De waterleiding die hier ligt is ons gezamelijke eigendom (50/50).

 

Veel sneller dan verwacht lijkt alles dan toch nog in orde te komen. Ruud en ik zijn er erg blij mee. Tegelijkertijd zijn we nu toch ook wel wat nerveus aam het worden. Ernstig nerveus zelfs wel, soms. Want. It. Giet. Oan! Geen plannenmakerij meer, geen abstracte scenarios in excelsheets, maar realiteit…

Dus durf ik nu wel verder te gaan met dit blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven