Claudina Morales

Zij maakte destijds (alweer in 2009, het was een memorabel lapalmajaar) een verpletterende indruk op ons. Haar portret hing aan werkelijk elke lantaarnpaal van het plaatsje Puerto Naos. En verder nergens. Maakte de Republiek Puerto Naos destijds deel uit van de EU, zonder dat iemand het wist? Wat zou er geworden zijn van Claudina Morales? Is het haar gelukt om in het Europees Parlement te komen? Zit ze er nog steeds?

 

Uit dezelfde categorie ‘vage ontmoetingen’: Isabel Suicidal. Zij raast soms door de straten van Puntagorda in haar Seat Rojo. Zichzelf, kwetsbare schoolkindertjes en ons, argeloze toeristen, de stuipen op het lijf jagend. Nog geen portretfoto beschikbaar.. De naamgeving komt van ons, na een schrikmomentje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven