Doorbraak

Vandaag zijn Gerardo en Jaime begonnen met het uithakken van de toekomstige deuren en ramen in het oude, bestaande gedeelte van het grote huis.

 

Ze startten met de gaten voor de openslaande deuren aan de achterzijde (oceaanzijde) van het huis.

 

Gisteren waren de ruimtes in het oude gedeelte al leeg gemaakt en lukte het mij om eindelijk wat foto’s te maken van de binnenkant. Hieronder de slaapkamer, van buitenaf gezien, en een stukje van de zitkamer of woonkamer of hoe je zo’n kamer ook noemt waar een paar banken, een paar kasten en een tv komen te staan.

 

Vanavond zagen slaapkamer en zitkamer (woonkamer..) er zó uit.

 

Ruud en ik hebben lang gewacht op dit moment. Eindelijk krijgt het huis een beetje de vorm, zoals het moet gaan worden. Maar het is nog lang niet af…

 

Morgen gaat het verder en worden de ramen aan de voorzijde (landzijde) uitgehakt. We gaan er vanuit dat deze week ook de opening wordt gemaakt die het oude deel van het grote huis zal verbinden met het niew gebouwde  gedeelte. Tot slot moet er vanuit de woonkamer (zitkamer) nog een raam naar het zuiden, met uitzicht over de patio, worden uitgeslagen.

 

We zijn een beetje aan het aftellen, Ruud en ik. Misschien nog wat voorbarig. Maar we zijn er langzamerhand erg aan toe om het Boeddahuis te verruilen voor onze plek aan de Camino de Pinto. Het is tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven