In het Groen

Op de foto hieronder zie je ‘onze’ straat, de Camino de Pinto, langzaam naar omhoog klimmen, vanaf de landbouwakkers die beneden Puntagorda liggen, op ongeveer 450m boven zeeniveau, naar de muurtjes van onze finca, op ongeveer 550m boven zeeniveau.

De foto is op ongeveer 800 meter afstand vanaf onze boomgaard genomen met de rug van de fotograaf naar de oceaan gekeerd. Het is een zoekplaatje. Herken je de twee kleine Canarische daken van ons ‘grote huis’ in aanbouw?

 

Een beetje inzoomen nog voor iedereen die de daken nog niet heeft gevonden… Je kunt de plaatjes vergroten door erop te klikken (of op te tikken als je met een tablet kijkt).

 

En nog een beetje vergroten voor degene die maar aan het zoeken blijft. Op deze foto zie je links overduidelijk een wit huis met een balkon. Dit is het vakantie-huurhuis van onze achterbuurvrouw. Rechts daarvan zie je twee kleine rode dakjes door de dennenbomen piepen. Dát zijn wij… In aanbouw. Verscholen in het groen.

 

Ongeveer vijf honderd meter verder dan je op de foto kunt zien en weer honderd meter hoger, kom je over de Camino de Pinto het dorp binnen. Op de foto kan je dorp niet zien, ondanks dat het hoger ligt. De bomen belemmeren het zicht.

 

Hier is’t.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven