圣诞快乐

 

Wij wensen iedereen die ons blog volgt, zelfs de 140 robots uit China die ons hoekje op het wereldwijde web de laatste tijd met enige regelmaat verrassen met een visite,  en dan met z’n allen zo’n 2.500 keer per dag komen kijken of er nog iets leuks te halen valt, en op die manier ‘mijn bezoekers-statistiek’ vernaggelen, wij wensen voor íedereen dus:  een heel erg Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!

 

Vrede op Aarde voor alle mensen. In het noorden. In het zuiden. In het westen. En in het (verre) oosten. Minder trekkers op de weg in Nederland en hogere dijken daar, voor in de toekomst. Gezondheid en blijdschap voor een ieder die ons lief is, en liefst ook voor alle anderen. Drie prachtige nieuwe vakantiehuisjes tussen de sinaasappelbomen in Puntagorda/La Palma en dat we daar nog een heel jaar lang een blog over mogen schrijven, zonder al te veel in herhalingen te vervallen. En een nieuwe president in Amerika. Dát zijn onze beste wensen voor een ieder in…

Ruud en ik brengen de kerstdagen door in Nederland. Er ligt daar een overvol, maar gezellig ‘sociaal programma’ op ons te wachten. Op oudejaarsdag keren we weer terug naar ons Stilte-Eiland.  Vanaf dat moment kunnen we nog een kleine week bijkomen van alle kerstballendrukte op ons steeds groener wordende vluchtheuveltje, midden in de  onmetelijk grote Atlantische Oceaan. Kerstvakantie!  De lente komt! We hebben er zin in…

 

Hasta Luego!  Tot in het nieuwe jaar!

6 gedachten over “圣诞快乐”

  1. Ruud & Teunis (een ook iedereen die dit leest) hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2020!

    Ben benieuwd naar de avonturen van het komende jaar rondom o.a. de bouw dat zal vast het nodige te beleven zijn 😉

    1. Hallo Maurice, leuk om van je te horen. Ook voor jou fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar. De bouw gaat vast nog wel tot vele nieuwe berichtjes leiden, wordt vervolgd…

  2. Beste Ruud en Teunis,
    Mijn naam is Aase, ik heb met Ruud samen gewerkt aan een eHealth-project. en ben een van jullie trouwe lezers. Vandaar dus dit bericht met veel dank voor de vele leuke en zo goed geschreven verhalen. ik lees ze met veel plezier. ik wens jullie beiden een heel goed 2020, met veel bouwactiviteiten, wandelingen en groenten oogsten. Veel groeten Aase

    1. Hallo Aase, dankjewel voor je reactie. Ik denk met veel plezier terug aan de samenwerking met Jan en jou. Ik wens je een fijne kerst en het beste voor het nieuwe jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven