Logo

Binnenkort moeten we de eerste (verkoop)factuur gaan opmaken voor ons bedrijf hier in spanje. Onze onderneming heet MATOS Servicios Turísticos SL. Dit bergje hieronder, de Matos, is de naamgever. Vanaf onze finca kijk je op het gedoofde vulkaantje uit. Over het kreupelhout hadden we het al eens gehad.

 

Zo’n eerste factuur vraagt om een ‘huisstijl’.  Die hebben we nog niet. Fijne materie voor een avondje knutselen met powerpoint. Met het uitzicht op het Cruz de Matos als inspiratiebron,  heeft Ruud  daar de onderstaande logo’s bij bedacht. Ik heb vervolgens lopen knutselen met kleuren, om er ‘zonsondergangslogo’s’ van te maken. Daarna heeft Ruud zich weer uitgeleefd op het register ‘kleurinstellingen voor gevorderden’.

 

Ruud stemt voor logo vijf. Teunis stemt voor logo twee. De aandeelhoudersvergadering is er nog niet uit; de stemmen staken. Het valt soms niet mee een SL te besturen.

6 gedachten over “Logo”

 1. Ik vind 5 de mooiste, maar ……… een zonsondergang? D
  Ik wil niet lastig zijn hoor maar dat is zoiets dat je ziet aan het einde van een verhaal zo van:” En ze leefden nog lang en gelukkig”. Volgens mijn theorie zou dus een zonsopgang dus beter zijn, maar ja die hebben we niet.

 2. Ik ben wel geen aandeelhouder, maar geef toch mijn voorkeur door .
  Logo 1 vind ik de beste en de mooiste.
  Immers de zon is geel, de lucht meestal blauw en het water altijd blauw op La Palma.
  De meeste andere suggereren iets met hitte én droogte ☹️.

 3. logo 2 moet je niet te lang naar kijken. Tenminste ik ga er andere dingen in zien, een steiger in de sahara, een dak van een huis met een rode stip of een nog niet afgemaakt rechthoekige smiley haha.

  Logo 5 refereert wel naar jullie bedrijfsnaam en het uitzicht dus mijn stem (als die geldt) gaat naar logo 5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven