Even wuiven misschien?

Vandaag is de dag. Ergens halverwege de ochtend trekken we de deur van onze  tijdelijke woning in Wierden achter ons dicht en vertrekken we in een aantal etappes naar het Gedroomde Eiland. Daar zullen we morgen aan het einde van de ochtend aankomen.

Het is tijd om iedereen in NL vaarwel te zeggen. Maar ook aan diegenen die ons zullen missen te zeggen: tot binnenkort! Want we blijven niet lang weg.

Dit is de laatste blogpost vanuit ons Nederlandse leven. De volgende post zal ik schrijven in Puntagorda.  Even wuiven misschien?

 

We moeten heel even afwachten hoe in de eerste dagen (of weken) ons internet zal zijn in het Boeddhahuis. We hebben een internetabonnement besteld, online, maar onze ervaring tot nu toe is dat ‘online’ en ‘Spanje’ niet altijd in dezelfde wereld wonen. Het kan dus even duren voordat ik weer foto’s kan uploaden naar deze digitale plek, maar we komen zeker terug ! Ons doel is nog niet bereikt, het blog is dus nog niet af. Maar we zetten wél een flinke stap, vandaag.

Dat wuiven kunnen onze Nationale Professionals natuurlijk veel beter dan wij. Hén zetten we daarom in voor een laatste, plechtige groet aan het Vaderland…

Tot ziens, hasta luego!

6 gedachten over “Even wuiven misschien?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven