Vooruitblikken

Als we nu uit het raam naar buiten kijken, zie we ongeveer DIT. De ‘septembertuin’ zal ik wel een beetje gaan missen.

 

Net zoals ik de meelezende koeien zal gaan missen. Of de koeien die door het grote raam bij de eettafel nieuwsgierig aan het bekijken zijn hoe ik het rundergehakt aan het braden ben in de keuken. Parkieten. Konijnen. Vijvervissen, we laten het allemaal achter.

 

Rond de jaarwisseling, vanaf ongeveer half december, tot half februari, wordt DIT ons dagelijkse uitzicht. Je ziet de directe omgeving van het vakantiehuis dat we hebben gehuurd. Het vakantiehuis is onze tijdelijke woning ter overbrugging van de tijd tussen de verwachte opleveringsdatum van ons huis in Almelo en ons vertrek naar het Isla Verde. Het  ligt aan de  uiterste rand van een vakantiebungalowpark, met een ‘vrije doortocht’ richting weilanden en landweggetjes buiten het park. Drie honden welkom! Erg opgelucht dat we het hebben kunnen vinden.

 

Vanaf half februari, zo is nu de planning, is DIT ons uitzicht, elke avond. Deze foto’s maakte ik begin dit jaar op 14 februari. Winterlandschap op La Palma, uitzicht vanaf onze finca.

 

Da’s een mooi vooruitzicht, toch?

4 gedachten over “Vooruitblikken”

    1. Hoe prachtig jullie nu al wonen, zo mooi wordt zeker jullie nieuwe stek. Het zal zeker niet zonder obstakels gebeuren, maar uiteindelijk net zo bijzonder. Knuffel van mij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven