Ronddwalen over de finca

Eergisteren ontdekte ik dat ik met de Google Streetview app op mijn telefoon 360-graden foto’s kan maken. Het leuke aan die foto’s is dat het lijkt alsof je middenin het gefotografeerde landschap staat.

Na wat uitzoekwerk weet ik inmiddels ook hoe ik 360-graden foto’s op het blog kan zetten zodat we de finca nu eens echt goed kunnen laten zien. Dus hebben Teunis en ik speciaal voor onze lezertjes gisteren een paar uur doorgebracht op de finca om op flink wat plaatsen een 360-graden foto te maken. Je kunt nu dus van achter je scherm ronddwalen over onze finca ­čÖé

In het kaartje kun je zien waar de foto’s zijn gemaakt. Tik of klik op een blauwe pin om het nummer van de foto te zien, en tik of klik daarna op de foto met dat nummer. Het kan even duren voordat de foto verschijnt.

De foto’s draaien langzaam rond maar je kunt ze ook zelf bewegen, heen en weer en op en neer. Als je ons blog op een tablet of telefoon bekijkt, tik dan op het middelste van de drie symbooltjes rechtsonder. De foto’s draaien dan met je mee als je je tablet of telefoon om je heen beweegt!

posities panoramafoto's  GPX

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) (m)
Geen hoogte gegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogte winst: Geen gegevens
Hoogteverlies: Geen gegevens
Tijdsduur: Geen gegevens

 

Foto’s 1 tot en met 6

De eerste set foto’s hebben we gemaakt┬á op het bovenste terras, lopend van zuid naar noord. Foto 1 is gemaakt op de plek waar straks ons eigen huis komt te staan. Je staat daar op onze toekomstige veranda, met achter je onze toekomstige keuken.┬á Foto 4 is gemaakt op de plek waar straks vakantiehuisje 1 komt te staan.

 

Foto’s 6 tot en met 12

De tweede set foto’s hebben we gemaakt┬á op het middelste terras, lopend van noord naar zuid. Ter hoogte van foto 8 en foto 10 gaan we terrasjes maken voor vakantiehuisjes 2 en 3. Die staan namelijk op het onderste terras waar het uitzicht op zee wat minder goed is. Zo krijgen die huisjes alsnog mooie plekjes midden tussen de sinaasappelbomen en met uitzicht op zee.

 

Foto’s 13 tot en met 18

De laatste set foto’s hebben we gemaakt┬á op het onderste terras, opnieuw lopend van zuid naar noord. Het werd bewolkt toen we deze foto’s aan het maken waren en ze lijken daardoor wat somber. In foto 13 kun je goed zien dat de bomen op sommige delen van de finca geen water hebben gehad. Allemaal dood en verderf (en een hoop troep). Tezijnertijd gaan we dit allemaal opnieuw beplanten. Vakantiehuisjes 2 en 3 komen ter hoogte van foto 17 en 14.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven