Ruwe zee

Toen we in februari op La Palma waren, zaten we precies tussen twee periodes van slecht weer in. Het had flink gestormd vlak voordat we aankwamen, en dat was goed te merken aan de ruwe zee. Vanuit het huisje in Las Tricias ben ik op een ochtend afgedaald naar de kust bij Lomada Grande. Onderweg heb ik op verschillende plaatsen filmpjes gemaakt van de zee. Prachtig, maar ook levensgevaarlijk als je te dichtbij komt.

Ruwe zee  GPX

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) (m)
Geen hoogte gegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogte winst: Geen gegevens
Hoogteverlies: Geen gegevens
Tijdsduur: Geen gegevens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven