Verder niks

Onze eerste aankopen op La Palma zijn een feit. Vier plastic stoeltjes en een koffiesetje uit de ‘Blokker’ van Puntagorda en een plastic tuintafel van ‘Frapper’ uit El Paso. Afgelopen donderdagmiddag zat ik in zo’n stoeltje met mijn benen op een van de andere stoeltjes. Ruud was een boodschap aan het doen in het dorp. Ik zat voor het eerst alleen op de ‘veranda’. Ik zou wat gaan lezen, maar het kwam er niet van. Ik heb een half uur lang alleen maar voor me uit zitten kijken naar de oceaan. En zitten luisteren naar het geluid van de wind in de dennenbomen. Verder niks. Totdat Ruud terug kwam.  Ik voelde me een koning te rijk.

 

De pallets en de kartonnen doos zijn een ‘gift’ van de verkoper. Voorlopig ons dressoir.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven