Beike gaat niet mee…

 

Gisterenochtend werd dit pakket uit Spanje bezorgd. Een heuglijk moment. Het pakket bevat vier exemplaren van het voorlopig koopcontract waarin wordt bepaald dat we het kavel in Puntagorda daadwerkelijk gaan kopen. Het Kavel wordt Ons Kavel!

Maar Ruud en ik waren niet in de stemming. Een paar weken geleden voelden we knobbels in de hals van Beike. Na een tweede bezoek aan de dierenarts kreeg Ruud gisterochtend vroeg te horen dat de zwellingen maar tot 1 conclusie kunnen leiden: Beike heeft kanker in de lymfeklieren en zal naar verwachting nog maar enkele weken leven. Het is wrang. Tot donderdag was ze nog springlevend en vol plezier. Juist sinds gisteren is ze wat trager, maar nog steeds blij en kwispelstaartend als we in de buurt zijn.

Beike gaat niet met ons mee. Gisteren hadden we geen zin om de enveloppe open te maken. Dat moet vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven