Buitenterras

Teunis’ moeder wilde al een tijdje zien hoe wij het hier op La Palma hebben, en na veel gepuzzel kwamen Teunis en ik erop uit dat ik haar in Nederland zou gaan ophalen, en dat hij haar dan twee weken later weer terugbrengt. Zodoende was ik deze week voor een bliksembezoek even in Nederland.

Ik was mooi op tijd op de luchthaven van Santa Cruz maar mijn vlucht was een half uurtje vertraagd, dus ik ging wat rondlopen. Zitten kon tenslotte nog lang genoeg. Aan de zuidkant van het gebouw zag ik bij toeval dat het oude, vertrouwde buitenterras in ere is hersteld. In het gebouw staat het nergens aangegeven.

 

Fijn dat je weer lekker ontspannen buiten op je vlucht kunt wachten! Er was bijna niemand en ik geloof dat ik de primeur had, want bij aankomst in Nederland las ik op La Palma Nieuws dat het terras zojuist geopend was.

Het was trouwens erg gezellig om even in Nederland te zijn. Pa en Ma hebben nog een hele week Ruudnasi en de vlucht terug met Teunis’ moeder verliep dankzij de goede ondersteuning op Schiphol heel voorspoedig.

2 gedachten over “Buitenterras”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven